MoneyXplorer Affiliate Program

Keress pénzt azzal, hogy segítesz másoknak jobb életet élni!

Akár a bevételünk 100%-át is neked adjuk, ha minket ajánlasz olyan embereknek, akik szerinted szívesen keresnének pénzt az interneten!

Hogyan működik?

Küldd el ismerőseidnek az ingyenes szolgáltatásainkat. Ha kedvet kapnak ahhoz, hogy online keressenek pénzt és beiratkoznak valamelyik tanfolyamunkba, akkor a befolyt összeg akár 100%-át is visszaosztjuk neked!

1. LÉPÉS:

Regisztrálj affiliate partnernek

Regisztrálj az űrlapon, hogy bekerülj a rendszerbe. A regisztráció után fogsz kapni egy egyedi azonosítót, amit ha megosztasz másokkal, akkor jutalékot kapsz vissza a tanfolyam eladások után.

Ingyenes szólgáltatásaink:

  • 100% jutalék jár neked az "1 millió Forintos napibér" tanfolyam után.
  • 30% jutalék minden más tanfolyam után.

Regisztráció

Töltsd ki a mezőket és már részese is leszel az affiliate csapatunknak. Regisztráció után azonnal jogosult leszel minden affiliate jutalékra az oldalunkon.

2. LÉPÉS:

Küldd el a saját affiliate linkedet minél több embernek

Könnyű dolgod lesz, mert rengeted embert érdekel , hogyan lehet pénzt keresni az interneten. Ráadásul senki nem veszi rossz néven, ha ingyen kap hasznos információkat, vagy tanfolyamokat.

Ingyenes szólgáltatásaink:

  • Mivel lehet pénzt keresni a z interneten (oktató videó)
  • 4+ órás tanfolyam a weboldal készítésről.

3. LÉPÉS:

Kövesd nyomon a jutalékod

Kapni fogsz egy olyan felületet, amin követni tudod hány embert hoztál a rendszerünkbe és mennyi jutalékot szedtél össze. A regisztráció után egy videóban megmutatjuk hogyan is működik a rendszer pontosan.

?

Gyakori kérdések

Hogy kapok jutalékot, ha csak ingyenes dolgokat kell ajánlani másoknak?

A rendszer az általad ajánlott ügyfeleket végig követi az oldalon. Tehát azt is látni fogjuk, ha vesz valamit. Nem kell azonnal vásárolnia, bármikor a jövőben vesz valamit, neked jár a jutalék!

Ez egy MLM rendszer?

Nem! Ez egy affiliate rendszer. Egy sima ajánlói rendszer, amit már valószínűleg évezredek óta csinálnak az emberek, csak modernebb.

Mennyit lehet keresni az itt tanult technikákkal?

Igazából nincs felső határ. Én 7 számjegyű összegeket keresek, de ez persze nem garancia arra, hogy más is fog.


Egy biztos, nagyobb esélyel lehet igazán jól keresni online, mint egy hagyományos vállalkozással. Egy online vállalkozásnak általában kisebbek a költségei és nincs lekorlátozva egy bizonyos városban/országban élő emberekre. Így sokkal könnyebb növekedni és magas bevételre szert tenni.

Hogyan és mikor jutok hozzá a jutalékomhoz?

A jutalékokat a naptári hónap közepén kerülnek kifizetésre. Fontos megjegyezni, hogy van egy 20 napos türelmi idő minden eladás után. Ha az adott naptári hónap 10. napjáig lejár a 20 nap, akkor abban a hónapban a jutalék kifizetésre is kerül. Ha nem, akkor a következő hónapban lesz esedékes a kifizetés.


FONTOS!


Minimum kifizetés 5000FT. Csak azoknak tudunk jutalékot fizetni, akik megadnak egy érvényes bankszámlát a Systeme IO rendszerében! Ha PayPal fiókot adsz meg, akkor az utalás költségeit neked kell állnod!


Ha már van Systeme IO fi=kod, akkor kattints a következő linkre a bankadatok kitöltéséhez: https://systeme.io/dashboard/profile/affiliate-settings

Nem találom az affiliate linkjeimet! Hogy tudok újakat kérni?

Nincs semmi gond! Kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot és kiküldjük újra őket neked.


Link: https://www.moneyxplorer.hu/affiliate-email-ujra

Ki kell váltanom a vállalkozóit?

Amíg tanulsz és megépíted az online rendszered, nincs rá szükség. Viszont semmilyen üzletszerű tevékenységet nem tudsz csinálni hivatalosan, ha nem vagy vállalkozó. Főállás mellett is elkezdheted. Ilyenkor alacsonyabb költségekkel tudsz elindulni. Rengeteg tevékenységet lehet egyszerűsített adózással csinálni, ami szintén nagyon kedvező Magyarországon. Ezügyben egy könyvelő tud neked részletes tájékoztatást adni.


Alkalmazottként is fizetsz adót és járulékokat, csak nem neked kell bajlódni vele. Vállalkozóként valószínüleg több pénz marad majd a zsebedben és továbbra sem neked kell vele foglalkozni, hanem a könyvelőnek.

Honnan tudja a rendszer, hogy tőlem jött az ügyfél?

Be van építve egy ügyfél figyelő rendszer. A regisztráció után kapni fogsz egy egyedi linket, amit ha megosztassz másokkal, akkor a rendszer tudni fogja, hogy tőled jött az a személy.

Tudom követni valahol, hogy mennyi jutalékom gyűlt össze az ajánlásokból?

Persze! Bejelentkezés után az oldalad adminisztrációs felületén az "Affiliate dashboard" menüpont alatt látni fogod az ajánlásaid statisztikáit és a jutalékaidat is.

Nem jár jutalék, ha...

Őnajánlás után nem áll módunkban jutalékot fizetni! Ez a program arra lett kitalálva, hogy a partnerek tisztességes módon kereshessenek pénzt a segítségével. Arra nem használható fel, hogy kedvezményhez juttasák magukat.


A rendszer jelezni fogja számunkra, ha gyanús ajánlásból érkezik vásárlás. Amennyiben kiderül, hogy önajánlásról van szó, a partner kizárásra kerülhet a programból és a jutaléka nem kerül kifizetésre.


Mi minősül önajánlásnak?

- Közeli hozzátartozó ajánlása úgy, hogy a partner maga nem vásárolta meg egyik nagyobb tanfolyamot sem.

- Nincs értékelhető forgalom az adott partnertől egy adott vásáláson túl. Ilyenkor feltételezhető, hogy önmagát ajánlotta ki különböző e-mailcímeinek segítségével.


Amennyiben kapsz egy levelet, hogy önajánlás gyanúja miatt nem jár neked a jutalék és nem értesz vele egyek, úgy a következő e-amilcímen vedd fel velünk a kapcsolatot: info@moneyxplorer.hu

Ez a program ingyenes?

Igen. És semmit nem is kell vásárolnod az oldalon ahhoz, hogy partner legyél. Persze javasoljuk, hogy fejleszd Te is magad az online marketing témaköreiben, hogy tudd mit is ajánlasz az embereknek.

Már regsiztráltál, de nem tudod hol vannak az affiliate linkjeid?

"A pénzért nem keményen, hanem okosan kell dolgozni!"

Legyél a partnerünk!

Szivesebben adunk neked pénzt, mint óriáscégeknek!


Bevételünk akár 100%-át örömmel adjuk oda olyan embereknek, akik ajánlanak bennünket!